Koop WH-CH720N draadloze koptelefoon met Noise Cancelling | Zwart | Sony Store Online (2024)

Geen verzendkostenvanaf €39

Koop WH-CH720N draadloze koptelefoon met Noise Cancelling | Zwart | Sony Store Online (1)

whch720nb.ce7

Deze koptelefoon met Noise Cancelling biedt stijl, comfort en eersteklas geluidskwaliteit en heeft een breed scala aan handige functies die je dagelijks leven aangenamer maken.

De draadloze koptelefoon WH-CH720N met Noise Cancelling heeft maximaal 35 uur batterijduur, eersteklas geluidskwaliteit, kristalheldere telefoongesprekken en een breed scala aan functies voor extra gebruiksgemak. Met snel opladen opladen luister je langer naar muziek zonder zorgen over een lege batterij.

Geleverd op ma 29 jul.

Deze koptelefoon met Noise Cancelling biedt stijl, comfort en eersteklas geluidskwaliteit en heeft een breed scala aan handige functies die je dagelijks leven aangenamer maken.

De draadloze koptelefoon WH-CH720N met Noise Cancelling heeft maximaal 35 uur batterijduur, eersteklas geluidskwaliteit, kristalheldere telefoongesprekken en een breed scala aan functies voor extra gebruiksgemak. Met snel opladen opladen luister je langer naar muziek zonder zorgen over een lege batterij.

Dit vind je misschien ook leuk

LinkBuds S

€135,00

€119,00

WH-1000XM4-koptelefoon met Wireless Nois...

€229,00

Xperia 1 V — Nieuwe Exmor T for mobile-s...

Exmor T voor mobiele...

Alpha-cameratechnolo...

€1.049,00

Functies

Meer muziek, minder achtergrondgeluiden

Elke oorschelp heeft twee microfoons en Dual Noise Sensor-technologie die omgevingsgeluiden opvangt. Je kunt ruis dus overal blokkeren, waardoor je alleen je muziek nog hoort.

Slimmer luisteren

De geïntegreerde V1-processor elimineert geluiden van buitenaf met een lage verwerkingsvertraging, waardoor de Noise Cancelling effectiever is dan ooit.

Natuurlijker omgevingsgeluid

In de Ambient Sound-modus vangt de koptelefoon WH-CH720N meer omgevingsgeluid dankzij de feedforward- en feedback-microfoons. Zo geniet je van een natuurlijke luisterervaring maar houd je contact met je omgeving. En met de Sony | Headphones Connect-app kun je het omgevingsgeluid aanpassen in 20 verschillende niveaus of de instelling Focus op stem gebruiken om te kletsen zonder je koptelefoon af te hoeven zetten.

Adaptive Sound Control kan het geluid automatisch aanpassen aan wat je doet

Adaptive Sound Control is een slimme functie die detecteert waar je bent en wat je doet en de instellingen voor omgevingsgeluid daar vervolgens op aanpast. Zo geniet je altijd van de beste luisterervaring. De functie herkent zelfs locaties waar je vaak komt, zoals je werkplek, de sportschool of een favoriet café, en schakelt dan over op de geluidsmodus die bij de situatie past.

Licht, draadloze Noise Cancelling

De koptelefoon WH-CH720N weegt maar 192 g. Het is onze lichtste overhead-koptelefoon met Noise Cancelling ooit. Geniet van ultiem draagcomfort dat niet ten koste gaat van technologie.

Meer comfort, meer muziek

Dankzij de zachte ovalen oorkussens van de WH-CH720 kun je eindeloos van je favoriete muziek genieten. Het synthetische leer en urethaan zorgen samen met de optimale structuur en afmetingen van het oorkussen voor een uitstekend draagcomfort.

Kies de kleur die bij jouw stijl past

Het gestroomlijnde vormgeving is beschikbaar in zwart, blauw en wit, zodat je de koptelefoon kunt aanpassen aan jouw stijl.

  1. Beschikbaarheid van kleuren kan per land/regio verschillen.

Altijd klaar voor gebruik

Met maximaal 35 uur

  1. Als je verbinding maakt via Bluetooth®, is de batterijduur maximaal 35 uur bij het afspelen van muziek indien DSEE is uitgeschakeld en de codec AAC is. De batterijduur is maximaal 35 uur bij gebruik voor communicatie. Let op: de gebruiksduur kan korter zijn afhankelijk van de codec en de gebruiksomstandigheden.
batterijduur heb je genoeg vermogen om de hele dag en zelfs 's nachts te blijven luisteren. Heb je haast? Met slechts drie minuten opladen kun je tot maar liefst 60 minuten extra luisteren.Als je Noise Cancelling uitzet, heb je maar liefst 50 uur batterijduur.

Ervaar een gebalanceerder geluid

Onze geïntegreerde V1-processor biedt een authentieke luisterervaring door de details in je muziek te reproduceren met minimale vervorming. De frequenties zijn opzettelijk van laag tot hoog uitgebalanceerd, met natuurlijke en heldere vocalen.

Je authentiek geluid behouden

Wanneer een muziekbron wordt gecomprimeerd, gaan de hoge frequenties verloren die de muziek detail en volheid geven. Onze Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) herstelt deze frequenties voor hoogwaardig geluid dat dichter bij de originele opname komt.

Jouw geluid, precies naar wens

Stem het geluid af op je voorkeur. Kies uit verschillende voorinstellingen om de kwaliteit aan te passen aan het genre waar je naar luistert. Of maak je eigen instelling met de functie Equalizer in de Sony│Headphones Connect-app.

  1. De getoonde afbeelding is een voorbeeld uit de app, het werkelijke menu kan per model/land en/of regio verschillen.

Ervaar onze gecertificeerde koptelefoons

Met een gecertificeerde 360 Reality Audio-koptelefoon en de Sony | Headphones Connect-app kun je de vorm van je oren laten analyseren en zo genieten van de meest meeslepende muziekervaring ooit.

  1. Dezelfde ervaring als de koptelefoon (weergegeven in afbeelding) is beschikbaar.

Beamforming microfoons voor heldere gesprekken

Beamforming microfoons met Precise Voice Pickup Technology zijn slim gepositioneerd om je stem beter en nauwkeuriger op te vangen in allerlei soorten omgevingen.[1] Feedforward-microfoon [2] Microfoon voor gesprekken

Houd de wind buiten

De pas ontwikkelde windruisonderdrukking rondom de microfoon vermindert het achtergrondgeluid en zorgt ervoor dat je helder en ongestoord naar muziek en gesprekken kunt luisteren.

Multipoint-verbinding

Deze Bluetooth®-koptelefoon kan met twee Bluetooth-apparaten tegelijk worden gekoppeld. Als je wordt gebeld, herkent je koptelefoon op welk apparaat de oproep binnenkomt en maakt automatisch verbinding met het juiste apparaat.

Bediening binnen handbereik

Gebruik de knoppen voor afspelen, stoppen, nummers overslaan en het volume aanpassen. De knoppen zijn handig gepositioneerd. Je kunt zelfs de telefoon opnemen en de voice assistant inschakelen met een druk op de knop.

Voice assistant

Krijg handsfree hulp: zeg gewoon 'OK Google' of 'Alexa' om je voice assistent te activeren.

  1. De koptelefoonfuncties van Google Assistent, waaronder hotword-detectie van 'OK Google', zijn alleen beschikbaar als je koptelefoon met een ondersteund Android™-apparaat is verbonden. Google en Android zijn handelsmerken van Google LLC. Amazon Alexa en alle gerelateerde logo's zijn handelsmerken van Amazon.com, Inc. of de hieraan gelieerde ondernemingen. De Google Assistent en Alexa zijn niet in alle talen en landen/regio's beschikbaar. Download en installeer de Google-app en stel deze in voor de Sony | Headphones Connect-app. Installeer voor Amazon Alexa de Amazon Alexa-app en stel deze in voor de Sony | Headphones Connect-app.
Luister muziek, klets bij met vrienden, ontvang meldingen, stel reminders in en nog veel meer.
  1. Je moet de app op je Android™-​of iOS-apparaat hebben geïnstalleerd. De functie 'Mijn e-mail afspelen' voor Outlook op mobiel is beschikbaar in het Engels en het Portugees. De Cortana-spraakassistent voor Teams op mobiel is alleen beschikbaar in het Engels. De Cortana-spraakassistent in Teams wordt momenteel ondersteund voor gebruik van Microsoft Teams in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Canada, India en Australië. Microsoft, Microsoft Outlook en Microsoft Teams​zijn handelsmerken van de Microsoft-bedrijven.​Zie voor de laatste informatie over talen en landen de ondersteuningspagina van Microsoft.

Vind je koptelefoon met Fast Pair (Snel koppelen)

Je kunt met één tik de WH-CH720N snel en moeiteloos via Bluetooth laten koppelen met je Android-apparaten.

  1. Android-smartphones met Marshmallow en boven/6.0+ zijn vereist.
Je kunt zelfs bekijken waar je de koptelefoon het laatst hebt neergelegd.

Eenvoudig koppelen met je computer

Met Swift Pair (Snel koppelen) kun je snel en eenvoudig je koptelefoon met je Windows 11- of Windows 10-laptop, -desktop-pc of tablet koppelen. Op Windows 10- en 11-apparaten in de buurt verschijnt een pop-upvenster met instructies wanneer je de koppelmodus selecteert.

Ons streven om geen ecologische voetafdruk achter te laten

Wij worden door de schoonheid van de natuur geïnspireerd en daarom draagt Sony een steentje bij om onze planeet te beschermen. Tegelijk willen we makers nog mooiere en creatievere beelden laten maken. Wij spannen ons op meerdere fronten in voor het milieu zodat de hele Sony Group tegen 2050 geen ecologische voetafdruk meer achterlaat.

Met het oog op duurzaamheid

Onze producten zijn niet alleen stijlvol, maar zijn ook speciaal ontworpen om het milieu te beschermen. De koptelefoon WH-CH720N is gemaakt van gerecycled plastic.

  1. Meerdere onderdelen van de behuizing van de koptelefoon bestaan uit gerecycled plastic. Dit kan in de toekomst worden gewijzigd.
Er zit ook geen plastic in de individuele verpakking.
  1. Coating en hechtingsmaterialen niet meegerekend. Dit verschilt per regio.
Dit onderstreept de inzet van Sony om de ecologische voetafdruk van producten en productie te verlagen.

Milieueigenschappen van onze producten

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud aan te bieden die jou uitzonderlijke ervaringen bieden, maar streeft er ook naar om bij al haar bedrijfsactiviteiten een ecologische voetafdruk van nul te hebben.

Als een Sony-product software bevat die onderhevig is aan updates, kan Sony beveiligingsupdates en updates die nodig zijn voor de juiste werking van het apparaat uitgeven. U wordt op de hoogte gesteld van nieuwe updates voor uw apparaat als het is verbonden met internet of via relevante ondersteuningsapplicaties van Sony, indien beschikbaar. U kunt deze pagina ook altijd opnieuw bezoeken voor de nieuwste beschikbare updates. Sony raadt u ten zeerste aan om altijd zo snel mogelijk de nieuwste update voor uw apparaat te installeren nadat deze is uitgebracht. Als u dit niet doet, kan uw apparaat worden blootgesteld aan beveiligingsrisico's en/of werkt het apparaat mogelijk niet meer naar behoren.

Koop WH-CH720N draadloze koptelefoon met Noise Cancelling | Zwart | Sony Store Online (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Otha Schamberger

Last Updated:

Views: 5629

Rating: 4.4 / 5 (75 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Otha Schamberger

Birthday: 1999-08-15

Address: Suite 490 606 Hammes Ferry, Carterhaven, IL 62290

Phone: +8557035444877

Job: Forward IT Agent

Hobby: Fishing, Flying, Jewelry making, Digital arts, Sand art, Parkour, tabletop games

Introduction: My name is Otha Schamberger, I am a vast, good, healthy, cheerful, energetic, gorgeous, magnificent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.